1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
german
3 years ago
12

The remaining Greek scholars moved to Jundi Shapur. Jews joined them, as did a group of Christians called Nestorians, who had th

eir own ancient and scholarly traditions. Persians added their voices, and one of their learned doctors set off for what is now India, to gather and translate the wisdom of the Hindus. The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens. At Jundi Shapur the best scholars west of China all gathered to think and study together.
–Sugar Changed the World,
Marc Aronson and Marina Budhos

What inference can be made from the passage?

(A) Jundi Shapur was a refuge for academics who had been persecuted.
The answer's (B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.
(C) Both men and women were scholars at Jundi Shapur.
(D) Greeks, Christians, Jews, and Persians gathered at Jundi Shapur.
English
2 answers:
Dmitriy789 [7]3 years ago
8 0

Answer:

The answer is b. I just did it

Explanation:

PSYCHO15rus [73]3 years ago
5 0

(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.

B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.

You might be interested in
metaphor in the first paragraph comparing the narrator’s situation to a “high-wire act” emphasizes which of the following?
RUDIKE [14]

Answer: The danger of the narrators current predicament

8 0
3 years ago
In his final soliloquy, Faustus tries to _____. Select all that apply.
UNO [17]

A) Aviod Responsibility and B.) Bargain with God -------- Now, instead of pleading for more time before his demise, he wishes for a time limit on his suffering. He pleads to God requesting that, after spending a thousand or even a hundred thousand years in hell, he might be saved from his misery.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
TIMED!!!
Vladimir79 [104]

Answer:

"These scenes of terror and slaughter" and "come to a time when no one dared speak his mind"

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Describe every day and every night in the second village.​
charle [14.2K]

Answer:

village is a place where everyone finds the pease it is the place where we can find the nature it is the place where we are free from population it is the place where we can make friend and spend time with them. it is the place were we can beautifully see the nature it is the place where everyone finds their pease

I hope you may understand the concept

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
In which excerpt from Harriet Tubman: Conductor on the Underground Railroad is Tubman using ethos?
katen-ka-za [31]

Answer:

Ethos is a literary element used to establish some form of credibility, morals or ethics. It is used when trying to make someone believe in your character or a piece of information as proper. In this excerpt from Harriet Tubman's: Conductor on the Underground Railroad, "As they walked along she told them stories of her own first flight, she kept painting vivid word pictures of what it would be like to be free". The first sentence indicates the use of ethos by Tubman: "As they walked along she told them stories of her own first flight". And this is because she tries to tell them about the efforts she made to run away for them to trust her abilities.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which statement most clearly focuses on the context of a writer's work?
    8·1 answer
  • Does starr care what others say about her why or why not​
    6·2 answers
  • What is a intensive pronoun
    8·2 answers
  • Which phrase best describes a quality of Postmodernism?
    10·1 answer
  • Which sentence is correctly punctuated?
    9·1 answer
  • PLEASE UNSCRAMBLE, IT'S MULTIPLE WORDS :))) THANK YOU
    13·2 answers
  • Identify the statement about page formatting that is NOT accurate.
    13·1 answer
  • What does" Authentic leadership" mean to you?​
    7·1 answer
  • The ratio of words typed to seconds for Hoda is 5:8. Select all the people who have a GREATER ratio of words per seconds than Ho
    10·1 answer
  • How does the role of the poet in the Victorian Age differ from the role of the poet in the Romantic Age?​
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!