1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
german
3 years ago
12

The remaining Greek scholars moved to Jundi Shapur. Jews joined them, as did a group of Christians called Nestorians, who had th

eir own ancient and scholarly traditions. Persians added their voices, and one of their learned doctors set off for what is now India, to gather and translate the wisdom of the Hindus. The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens. At Jundi Shapur the best scholars west of China all gathered to think and study together.
–Sugar Changed the World,
Marc Aronson and Marina Budhos

What inference can be made from the passage?

(A) Jundi Shapur was a refuge for academics who had been persecuted.
The answer's (B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.
(C) Both men and women were scholars at Jundi Shapur.
(D) Greeks, Christians, Jews, and Persians gathered at Jundi Shapur.
English
2 answers:
Dmitriy789 [7]3 years ago
8 0

Answer:

The answer is b. I just did it

Explanation:

PSYCHO15rus [73]3 years ago
5 0

(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.

B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.

You might be interested in
HELPPP ILL GIVE YOU 15 points!!!! AND BRAINLIST!!!!<br><br><br> BOTH QUESTIONS PLz
Cloud [144]

Answer:

the fist one is pleasing to the eye and the second is quiet.

Explanation:

yeee

6 0
3 years ago
Based on Dante's description of Hell in the Inferno, which of the following statements best supports Dante's beliefs?
LuckyWell [14K]

I believe the answer is: A. Dante believed that a sinners punishment should be a serve as his sin

In Dante's inferno, hell is divided into several levels, and the punishment/torture that given to humans would be most severe as the sinners go down to the lower levels. The first level on Dante's circle of hell is given to the people who do not believe in Christianity while the lowest level is given to the traitors of christianity.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
In organizing the events of Odysseus’s quest, why would the text in The Odyssey - Elpenor be labeled as part of the road of tria
Kruka [31]
After reading all the options which you attached I recognized only one correct answer and I am pretty sure that the reason why <span> Elpenor is labeled as part of the road of trials is being revealed by the last option from the scale represented above. So, such characteristics mean that </span><span>It shows Odysseus at the low point in his challenges.</span>
9 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why do this website have scams
Alecsey [184]

Answer: i got scammed on eBay for 350$ yesterday and I can’t get my refunds, tell me about it man

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Does anyone know #5 ?
Digiron [165]
Confused maybe ? Because he scratch his head
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • 1.Explain how Anne and Peter's discussion at the end of Scene I leads to character development. Character Development is what ha
    14·1 answer
  • Which word below is a synonym of<br> vociferation?<br> A. racket<br> B. whisper<br> C. jump
    8·1 answer
  • Briefly explain the steps for locating an earthquake
    5·2 answers
  • 3. How does the author's use of the word "assaulted”in
    5·1 answer
  • Which of the following best supports the conclusion that Temas is worried about his legacy and not
    8·1 answer
  • PLEASE ANSWER I AM MARKING BRAINLIEST What does the word “curriculum” mean in the following sentence?
    13·2 answers
  • I will give u 30 points if u help me fast
    7·2 answers
  • Paraphras this sentence someone pls helpp plsss ​
    14·2 answers
  • If your good at english please help &lt;3
    15·1 answer
  • Select all that apply
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!