One way of how the Aztec's Empire gained power, was they gained territory was to acquire allies. The Aztecs went to nearby tribes demanding that they join their empire, because they wanted more land and to gain more power. The tribe had sixty days to agree to join. Then, they conquered a lot of kingdoms to maintain their power. The Empire fell to smallpox.
Brainiest if correct? Ty if you do :D
Answer:
I will try unless someone beats me to it
Explanation:
...............
Answer:
Explanation: We because it makes sense
The statement that describes how connotation is used in this passage is:
B. The connotation of the word "ripped" adds to the violent feeling of the passage.
Connotation has to do with the mood that a word creates. The word <em>"ripped" </em>means tearing something in an eager and violent way.The passage is obviously violent. The word deprived, which means the lack of something, is followed by the word <em>"joys".</em> Therefore, the word "joys" based on the contexts actually refers to the lack of fun. On the other hand, the word<em> "strange"</em> is describing the eyes of the monster, not a confused world. Finally, the word <em>"warrior" </em>does not bring a connotation of pride, because he is deprived of joys and he is evil.