1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
rosijanka [135]
3 years ago
13

Suppose you're writting a letter and recall a word you'd like to use but you don't know how its spelled If you wanted to look up

the word in the dictionary you should use any of the following techinques except
English
1 answer:
Marizza181 [45]3 years ago
8 0
C., never try to spell a word you cant remember from memory
You might be interested in
How will you write a good research topic?
Pachacha [2.7K]
Start with the main topic and then break into sub categories

Ex:
Subject : cat meme
Sub: how did cat meme start
Sub: what are cat meme
Sub: how to make your own cat meme
Conclusion and thesis
8 0
3 years ago
what strategy should a writer use in order in order to keep the reader engaged and the story moving along?
Blizzard [7]
Reflective narrating so that the reader can be on the same boat as the author.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which statement best explains the central idea of this
Elina [12.6K]

Answer:

A.

Explanation:

The pigs in the novel Animal Farm used deceit and lies for their own gain. In the disguise of Animalism, they brought the rules in the farm that were benefiting for them such as using beds of humans.

The first lie told by Squealer was that the pigs will have milk and apples for the sake of other animals of the farm, because, the management of the farm was on their head, so they need to take care of their health for their welfare.

The second lie was told by Napoleon about trading with humans. He deceived the animals that the trading was for growth of the farm and not as a commercial purpose.

They put all the physical tasks on the other animals in the farm, and leisured themselves.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
HELP MAX POINTS ( Read the boarded window by, Ambrose Bierce.) Create an alternative ending for the story you read in the lesson
charle [14.2K]

#1)  Which story did you read?


Answer: Out of all the stories presented to read I chose “The Boarded Window” by Ambrose Bierce.


#2) Describe the physical setting of the story.


Answer: Well in this story we are provided with a background by the narrator, who is a boy whose name we never know, He goes on to provide details about the region and details about Murlock's life and his cabin. Also it seems that this boy grew up near Murlock's cabin and also he knows the secret of the boarded window.


#3) Which words or descriptions contribute to the emotional setting or mood?


Answer: I believe that the words and descriptions that contribute to the emotional setting or mood are the ones that are presented when Murlock's wife finally shuts her eyes and we witness in the story how Murlock tries to cope with her supposed death. Also when he falls asleep with the body of his wife on top of the table only to wake up to an unexpected development.


#4) What is the mood that results from the author’s use of description?


Answer: I believe that the mood that results from the author’s use of description is that of contempt. This was because of the way that he decided to live after what had happened to her wife and the fact that he had played a role in her death.


#5) What is the theme?


Answer: There are two themes in this story. One is Death and the second them at the very end is that of the Supernatural.


#6) How do the final lines of the story influence the meaning or theme of the story?


Answer: The way that the final lines of the story influence the meaning of the story is by making us realize that his wife was never really dead. It leaves the reader in horror to realize the fact that she had fallen prey to a panther. She probably in fact fought for her life against the panther before she was carried away through the window.


7) What techniques does the author use to create suspense throughout the story?


Answer: I believe that the techniques that the author uses to create suspense throughout the story were the complication of Murlock’s problems and the unpredictable ending when we realize that the wife was never dead.


#8) Do you think the techniques you identified in question four were effective?


Answer: I believe that the techniques of complicating matters and being unpredictable were very effective.


#9) Did they create suspense for you?


Answer: They did, especially when it starts to look bad for Murlock when his wife fall ill.


#10) In your opinion, what technique could be used more effectively?


Answer: I think that if there had been more about why the narrator in the story had such detailed knowledge about what happen to Murlock, then the story would have had a greater impact. For example what if the young boy was Murlock’s relative all along.


#11) What techniques does the author use to create a surprise ending?


Answer: I believe that the technique that the author used to create a surprise ending was tension or micro-tension. He absorbed the readers in the moment-by-moment tension that kept me in suspense over what would happen in the next minute.


#12) What was your experience in reading this story?


Answer: My experience in reading this story was really immersive. Once I started reading my own imagination would star assuming what was going to happen next in the story. For example when his wife fell unconscious there was a part of me that actually thought that he was being to hasty to conclude that she was dead. But the end was totally unexpected.


#13) Did it evoke fear or physically have an effect on you?


Answer: It did not evoke fear in me but, it did make me feel the suspense and I could only try to imagine how I would have felt in a situation like that.


I hope it helps, Regards.



8 0
3 years ago
Which sentences is spelled correctly​
Shtirlitz [24]

Hello!

I'm sorry to say, but you've given us no answer options! Please ask this question again with the choices, and then you'll get a proper response!

<em>~Spider</em>

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What is the central idea of the passage? Which detail supports the central idea? PASSAGE: The suits were orange Racal suits, des
    9·1 answer
  • Read the sentence
    11·2 answers
  • There will be no end to this exquisite horrible misery. in this excerpt, what does “exquisite” mean? holy elegant perfect colorf
    11·2 answers
  • Select the phrase in the text that provides a clue to the meaning of the phrase "give it a voice."
    10·1 answer
  • In "Sympathy," what does the caged bird's willingness to injure itself by beating its wings against the cage suggest?
    5·1 answer
  • * please help running out of time 50 points will give you five stars *Please help running out of time :(
    15·1 answer
  • Fill in the blanks with 'a', an' or 'the' where necessary . a) Rosy wants to buy new dress.
    6·2 answers
  • Do yall know where Mrs.Weasely2 is?
    6·1 answer
  • Plzzzzz help I really need it thanks
    10·1 answer
  • Select Two that make the sentence a subjunctive mood
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!