The answer is D. 4
The passage talks about how cats like to get attention, sentence 4 states "<span>The little rascals always find ways to snag some affection and attention" which is the main idea of the whole passage.
Hope this helped. Have a great day!</span>
Answer:
I haven't read it so I can only guess based on what you've shown us. It sounds as though earlier on in the story, Annemarie wanted to be involved in some sort of potentially dangerous activity. Later on, I assume she witnessed someone else get hurt or realized the true danger of the activity and realized she's actually glad she isn't involved in a harmful way. The inference I can make is that her opinion on the dangerous activity, whatever it may be, has changed due to someone or something else's suffering.
This might not even be correct since I don't know what the reading is from, but I hope this at least helps you make your own inference of whatever the reading was.
Answer:
c
Explanation:
ehhhh look yooo loop hhahaha
The above essay is an argumentative essay. See a sample below.
The question of whether or not the above practices are harmful or helpful is totally dependent on the reason why they are being done.
For example, witnesses to serious crimes and highly dangerous criminals may opt to alter their visual identities for sakes of protection. Alternatively, the criminals may also alter their identities to escape from the justice.
Hence, it is right to state that this does create ethical issues. The best practice maybe for society to come up with a system that keeps track of what kind of identity people switch from and to.
Learn more about argumentative essay at;
brainly.com/question/22740197
#SPJ1
When you add a comma to those words it’s like saying “man is.”