Answer:
9. A) The Starfish
10. A) The sky
11. D) Collected
12. C) Rosie found a new thing to love
13. Rose climbed on her father's shoulders so that she could be closer to the stars.
14. The starfish lived in the ocean.
Explanation:
The given passage is an adaptation of the story <em>The Strange Star</em> written by Anita N. Amin. Another title that best suits it is<em> The Starfish. </em>The starfish is the strange star Rosie discovers. The story tells about how her love for stars in the sky taught her about another creature that resembles them. This is how the starfish becomes the most important thing in the story, which is why option A is the best one.
In the second question, we need to find the phrase substituted by the pronoun <em>it</em>. This phrase is <em>the sky.</em> We can see that here: <em>Rosie loved watching the </em><u><em>night sky. It</em></u><em> shined with so many stars.</em> Only the sky mentioned in the previous sentence can shine with stars.
The words <em>gathered</em><em> </em>and <em>collected </em>have the same meaning. When you're unsure about what a word means, you can look it up in a dictionary.
In the second paragraph, we can see how Rosie found the starfish and fell in love with it. This is why we can say that the main idea here is that Rosie found a new thing to love. We can confirm this with the help of the following sentence: <em>Now, she loves both of them. </em>
The correct answer is B) everyday
Why is individualism important
Some people live life to the fullest and some live life like someone else does; those people are not being an Individual. An individual is someone that stands out from the normal crowd. An individual stands up for what he thinks is right and his own convictions, no matter what the cost he must pay is. Individualists also are really great leaders; they help people with the task at hand because of the fact that they do not want to fail.
Individualism is very important to me; it is the base of most people's personality. Being an individual means a lot to most people. Personal feelings about individualism are very strong; I am an individual and proud of it. Standing for principals, and living without worrying about what others may think. There is no one that can take what someone feels and stands for away. Everyone is unique and that is what makes the worldMost people believe that individualism means being alone. People that individualism turns away from cooperation. If one is too much of an ``individualist,'' people say, that person can not get work done with a team. Actually, my personal thoughts would oppose the thought that a person who does not listen to others want to do work in an effective way. An individual wants the work done right and the work done at a fast pace. A true individualist wants the best for him or her self, so he or she search for the best no matter what it takes to obtain it. To
My first time in the jungle and I was so excited that I could barely contain myself! I always dreamed of participating in this type of adventure and a school trip, but I barely imagined it would happen so suddenly and I am loving every moment.
I am prepared with comfortable clothes and a camera, because I want to register several trees and animals, mainly exotic and colorful birds that have been my true passion for years, but that I only had the opportunity to see in photos. My greatest wish is to see a Nyctibius that is a bird of peculiar appearance, but that I find very interesting, I hope to photograph it before the trip is over, but if it is not possible, there is no problem because the moment with nature has already left me happy.
Your question is missing the options. I've found the complete question online. It is as follows:
She held up her hands, strong, shapely hands, and surveyed them critically, drawing up her fawn sleeves above the wrists. Looking at them reminded her of her rings, which she had given to her husband before leaving for the beach. Which is the best evidence that “surveyed” means “looked at”?
The author uses both “surveyed” and “looking” to describe the narrator observing her hands.
The author uses a verb form of “to survey” instead of “to look” to help the reader visualize more clearly.
The author is describing a character’s strong, shapely hands, with missing rings on the fingers.
The author is describing a routine, personal exchange between a wife and her husband.
Answer:
The author uses both “surveyed” and “looking” to describe the narrator observing her hands.
Explanation:
It is very common for authors to give clues as to what a word means. Those are called context clues and can be used by readers to decipher a new or uncommon word without looking it up at a dictionary. In the passage we are studying here, the author Kate Chopin used two verbs to describe the same action. She first mentions how the character surveyed her own hands. In the sentence the immediately follows, she continues describing the same action, but now saying the character is looking at her hands. From that context clue, the reader can safely conclude that "survey" and "look at" refer to the same action and are, thus, synonyms in this context.