The correct answer is D. Ad hominem
Explanation:
As other fallacies, Ad hominem fallacy implies a faulty reasoning or argument. in the case of Ad Hominem, this occurs because the speaker attacks his/her opponent traits, and does not provide any evidence to refute the opponent's argument.
This fallacy occurs in "Gracie is the worst class president ever. she doesn't even know how to dance" because the speaker does not explain why Gracie is not a good president, instead the speaker attacks Gracie by pointing out she does not know how to dance, which is not related to the Gracie being a bad president.
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
A nervous person is someone who gets awkward easily around people, they tend to stay quiet and to their self. they don’t speak very often, they are probably staring around or not even looking at anyone at all. these type of people aren’t necessarily socially awkward they just get weird around new people or people they don’t feel entirely comfortable with.