Answer:
I only got Charles Dickinson, Daphne, and Marina
Explanation:
Sorry if I'm wrong
They put quotations around words to show that someone is speaking!
Hope this helped and brainliest much needed and appreciated!:)
Answer:
Factual detail: The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea.
Fictional detail: The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships.
Explanation:
'The People Could Fly' is a book authored by Virginia Hamilton which consists of twenty four folk tales regarding animals, fairy tales, tales related to supernatural and so on.
From the passage, we can one out that it consist of details which are factual and which aren't true. The line, '"The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships" is a fictional one mainly because in reality, people cannot really fly.
Another detail from the passage which says 'The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea' is a factual detail. This is because folks where taken from their home on ships, and there is a likelyhood of sea sickness for many people who travel on ship.
Answer:For example, when you get those weird chewy caramel things on Halloween; given out of kindness but really no good. I'm thinking of something that is a "false gift", almost like the inverse of a blessing in disguise (which this thread discusses, but none of those are what I'm thinking of).
The intentionality of the giver is not so important as the properties of the thing itself: it is supposed to be good, but really isn't.
Explanation:
Answer:
Early graduation implies that university students finish their studies and receive their diploma at an early age, being able to practice their profession from their youth.
Now this has its pros and cons. Around its pros, it allows the young professional to start working at an early age, which gives them an economic advantage that is reflected in their future financial stability. On the other hand, it allows you to gain experience at an earlier age, evolving more quickly as a professional.
Regarding its cons, early graduation means that the professional does not have work experience related to their profession, with which the professional must work for several years performing basic tasks of their profession to gain experience, which can be demotivating in many cases.