Explanation:
<u>Urbanization</u><u> </u><u>:</u>
It refers to population shift fromrural to urban areas. It is also a process of making an area more urban.
Answer:
Most of the places with Spanish-named cities are in this territory (Florida, California, Texas, etc.). Because they were created by Spain. The ones in the west were part of Spanish Mexico, and then after Mexico became independent they were taken by the United States during a war.
Explanation:
Which group from an earlier period in American history would most likely have supported the sentiments expressed in the passage above?
Which group from an earlier period in American history would MOST likely have supported the sentiments expressed in the passage above? Federalist opponents of the policies of Thomas Jefferson.
hoped that helped:)
Answer:
A. making their own goods and selling them to other countries.
<span>The correct option is C. Individual monarch's term of rule usually range from the time of taking the throne to their death. A monarch is a sovereign head of a state, he has absolute power over the people of the state and he has ability to delegate this power to others. Monarchy is typically an hereditary position which lasts for the life span of the manarch.</span>