1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ss7ja [257]
3 years ago
12

Change management refers to

Social Studies
1 answer:
Stolb23 [73]3 years ago
4 0

Answer: d. controls designed to ensure that updates in information technology do not have negative consequences.

Explanation: Change management is the management of change and development within a firm, a business or an organization.

This process of management is carried out to make easy the changes from a pattern of doing things in a firm to a new method of operation easier.

In order to have a technology change in an organization, the members of that organization would have to undergo some trainings in order to effectively know how to operate the new technology in the company, this training would help to acquaint the staff of the firm with the newly introduced technology so as to avoid negative outcomes.

You might be interested in
Mount Everest is located in?<br>A India<br>B Bhutan<br>C nephal<br>D Shimla
fgiga [73]
The answer is the nephal
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
As a group of soldiers marches along a road, each soldier steps simultaneously. However, when crossing a bridge, the group does
LenKa [72]

Resonance is the phenomenon responsible for the intense vibrations that can arise if a group of soldiers simultaneously step on a bridge.

<h3 /><h3>What is vibration resonance?</h3>

It is the natural frequencies due to external forces that can generate an amplified response, which can result in negative damage, as in the example, damage to the bridge structure.

Therefore, vibration resonance is the effect of exposing a product to a significant external force.

Find out more about resonance here:

brainly.com/question/15337338

#SPJ1

6 0
2 years ago
Sociology answers for quiz...What it is called Types of Social Interaction
klemol [59]

Answer:

The most common forms of social interaction are exchange, competition, conflict, cooperation, and accommodation.20-Jun-2015

Explanation:

1) Please select the word from the list that best fits the definition.

Social process that gets things done.

CORRECT ANSWER: Cooperation

2) What alternatives does Tannen offer to the argument culture?

CORRECT ANSWER: B ) Cooperation and agreement.

3) Accommodation is a state of balance between cooperation and conflict.

CORRECT ANSWER: True

4) Competition occurs when two or more people or groups work together to achieve a goal that will benefit more than one person.

CORRECT ANSWER: False

5) Which of the following is not a form of social interaction?

CORRECT ANSWER: C) Narcissism

6) Conflict is:

CORRECT ANSWER: The deliberate attempt to control a person by force, to oppose someone, or to harm another person.

7) A state of balance between cooperation and conflict is

CORRECT ANSWER: Accommodation.

8) Competition occurs when two or more people or groups oppose each other to achieve a goal that only one can attain.

CORRECT ANSWER: True

9) Reciprocity is.

CORRECT ANSWER: B) The idea that if you do something for someone then that person owes you something in return.

10) Deborah Tannen, a professor of linguistics,

CORRECT ANSWER: C) Both a and

5 0
2 years ago
Historically, which age group has been least likely to turn out to vote?
Rashid [163]
The answer is children
6 0
3 years ago
The modern women's movement arose as more women
Aleks04 [339]

Answer:

b

Explanation:

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Discuss how public policy protects individual rights (e.g., privacy and self-determination).
    13·1 answer
  • The Pacific Island chain located nearest to Australia is __________.
    13·1 answer
  • Which of the following has a caste system?<br> A) China<br> B) Rome <br> C) India <br> D) Crete
    13·2 answers
  • When environmental sociologists study the problems of waste and consumption, how are they understanding the environment?
    8·1 answer
  • An important thing to keep in mind when using the "three ds" to classify abnormal behavior is that:
    13·1 answer
  • Before farming began, how did people dress? A. They bred silkworms to make cloth for clothing. B. They made clothing from plant
    12·2 answers
  • What are at least three political or cultural consequences of superimposed boundaries in africa?
    12·1 answer
  • How many days does it take the moon to revolve around the earth
    14·2 answers
  • Joanna has arranged to complete a job shadow with a physical therapist to decide if this is a career she wants to pursue. Which
    6·1 answer
  • Which is the student centered method of teaching? A)lecture method B) Demonstration method C)Question answer method D)Study assi
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!