The correct answer is A. Stage 1.
In a resume review, resumes are quickly scanned to eliminate as many candidates as possible during the stage 1. This is the part wherein they are going to pick the best among all the resume. Those who will pass this process will be called in for an interview which is the next stage.
A sentence featuring a metaphor with the word snake is A. Todd was a snake in the grass, waiting for a chance to strike.
A sentence featuring a simile with the word snake is<span> B.</span> The kite string was wrapped around the branch like a snake.
A sentence featuring the literal meaning of the word snake is E. a scaly, limbless, elongated, sometimes venomous reptile.
The connotative definition of the word snake is C. Anita told everyone she would like a snake for her birthday.
The denotative definition of the word snake is D. one who is untrustworthy or presents an unseen danger.
Answer:
A. The connotation of the word careless suggests that Marta doesn't pay attention to her things.
Explanation:
Careless, as used in the passage, shows that she was not being careful with her glasses thus she ended up breaking them. Since the passage said that she usually broke them within a week, we can infer she isn't careful with any pair of her designer glasses she has bought. Therefore, it cannot be B because she does NOT really care about her things, and C is off-topic because it never says that she prefers designer sunglasses, only that that is what she always bought.
Answer: it is the second option.