Answer:
Believed that it was the way to end the war
Explanation:
For the United States to end the war with Japan it had to invade mainland Japan. This was extremely hard even when compared to the D-Day invasion. They calculated that they would need to loose many men and Japan would lose even more soldiers and civilians. They settled on dropping the bombs for them to surrender. At the end this did not bring Japan to surrendering and the thing that pushed them to surrender was the USSR invasion that they could not defeat. And better to surrender to USA than to the USSR.
Answer:
It maximizes the number of political freedoms that are guaranteed to state governments
Explanation:
Hope this helps, and please mark me brainliest if it does!
The statement that supports the claim in the passage is that it indicates that the addition of sugar was a significant change to Europeans' diets. Thus last option is correct.
<h3>What is Diet?</h3>
Diet refers to the food habits that usually the person or the animal has. for example Marty's diet plan includes the sprouts in the breakfast. Thus sprouts is her daily diet.
The complete question is attached in the bottom.
In the passage, Europeans had included the sugar in their daily diet. All the level of the people whether it is wealthy person or the poor person everyone has been fascinated by the sugar.
Thus the passage indicates that the addition of sugar was a significant change to Europeans' diets.
Learn more about Europeans here:
brainly.com/question/3387326
#SPJ1