Answer:
It seems, (Though it has been awhile since I have had read this story) that she is more open to the oddness of the place. Instead of trying to rationalize this she is only going along with it.
Explanation:
1. I used context clues and connotations to make inferences about the text. Words such as "'energetic," "dare," and "dream," give off positive connotations which help the reader identify the meaning of the passage. This is accomplished by the words that surround the above words in the passage, which allow the reader to guess what the above listed words mean. It is also accomplished by the connotations of the above words, which are positive and hopeful. Therefore, by using the above methods, I used context clues and the connotations of various words to decipher the meaning of the text.
Bradford believed God punished a sailor who mistreated the Puritans.
2. I would say the correct answer is <span>A. Dialogue is used. Dialogue is a form that is used in both literary (poetry and prose) and dramatic works. Of course, dramas are based on it, but it is quite a common feature of literary works too. As for the B and C options, they are exclusive to dramatic works.
3. The correct answer, in my opinion, is C. </span><span>fourth-person limited. Something like that doesn't exist. The first-person point of view is when the speaker refers to themselves as "I", narrating the story from their own perspective. The third-person point of view is when the speaker is invisible, telling us the story from a seemingly neutral perspective.
4. In my opinion, the correct answer is </span><span>C. because Rosaline is supposed to be there. At the tragedy's beginning, Romeo is madly in love with Rosaline - or he thinks so, at least. He has not yet seen Juliet, so he pursues this naive and relatively innocent, romantic love.</span>