1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
m_a_m_a [10]
3 years ago
9

Read the following excerpt on the impact of industrialization in China. Then answer the question that follows.

History
2 answers:
sveticcg [70]3 years ago
8 0

Answer:

B & D

Explanation:

ale4655 [162]3 years ago
5 0

Answer:

B. The government is trying to clean the lakes and make their water safe for drinking again.

D. The people of China are insisting on the use of renewable energy.

These are the two sentences in the passage that talk about China's efforts to curb environmental degradation. The beginning of the passage states that China is a major pollutant, and that this has caused a lot of damage to its ecosystems. However, towards the middle part of the passage, the text discusses what things are changing in order to reduce this problem. The first strategy that is discussed is how the government is trying to clean lakes and rivers. The second one is that the population is protesting the use of fossil fuels and trying to encourage the use of renewable energy.

You might be interested in
Need help ASAP
Snowcat [4.5K]
I’m pretty sure it’s D
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What effect did working in reform<br> movements have on women?
Readme [11.4K]

Answer:

The various reform movements pertaining to women's rights were very important to women at the time, such as abolition, suffrage, temperance, and education.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
It seemed like everyone was happy to have Washington as the executive
Gekata [30.6K]

The correct answer to this open question is the following.

Knowing what I know about Washington's past, what I think he meant by this quote: "the office chooses the man" is the following.

For General George Washington, that quote meant that sometimes in the life of a man, he has to accept the fact that although you do not want some, your responsibility is to accept some kind of job because you are the one who has the knowledge and experience to do it right.

Maybe is difficult, maybe is tough, but only a few brave men have the talent to do it. So it is not a matter of if you like it or want it. It is that you are the one with the credentials to do it right.

And this was the case of George Washington the first President of the United States.

4 0
3 years ago
Quien fue Aristóteles
klio [65]
<span>Aristotle was an ancient Greek philosopher and scientist born in the city of Stagira, Chalkidice, on the northern periphery of Classical Greece. His father, Nicomachus, died when Aristotle was a child, whereafter Proxenus of Atarneus became his guardian. At seventeen or eighteen years of age, he joined Plato's Academy in Athens and remained there until the age of thirty-seven. His writings cover many subjects – including physics, biology, zoology, metaphysics, logic, ethics, aesthetics, poetry, theater, music, rhetoric, linguistics, politics and government – and constitute the first comprehensive system of Western philosophy. Shortly after Plato died, Aristotle left Athens and, at the request of Philip II of Macedon, tutored Alexander the Great beginning in 343 BC.</span>
4 0
3 years ago
Please helpppp ASAP!!!!
Alla [95]
D. Hope this helps :)
7 0
2 years ago
Other questions:
  • How did newly found petroleum supplies change the new nations in Southwest Asia?
    12·1 answer
  • Which is not one of Justinian’s achievements?
    7·1 answer
  • 3. What book brought the public's attention to damage caused by pollution in the early 1960s? A. Silent Spring B. Catcher in the
    7·2 answers
  • Please help will give 30 points to brainliest answer :) it is my most recent question posted
    15·1 answer
  • Pleaseee helpp mee guysss i need helpp
    10·1 answer
  • NOT included in the three branches of the
    7·1 answer
  • This says the Supreme Court has the final say in interpreting the Constitution.
    8·2 answers
  • HELP URGENT PLEASEEEEEEE
    9·1 answer
  • Which ideology applies to the following?:
    8·1 answer
  • In your argument, include the follow:
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!