Answer:
Do you want me to explain it? Or is there something I need to read?
Explanation:
According to studies, violence in media such as the news, movies, and video games encourages people to be aggressive. In one study, psychologists looked at how people reacted to news broadcasts and video games, as well as how likely they were to cheat on examinations.
It also permits the occurrence of violence. When it comes to juvenile dating violence, social media can be used for stalking, threats, and a variety of other things we may not be aware of.
The use of technologies such as texting and social networking to bully, harass, stalk, or threaten a partner is known as digital dating abuse. This activity is frequently a type of online verbal or emotional abuse.
The goal of social abuse is to isolate you from your family, friends, or community. It could also involve someone or persons attempting to sabotage your interpersonal ties. People that are socially abusive may also try to harm your reputation or make you look terrible.
Answer:
He meant that you should be unique.
Explanation:
This statement <em>"...establishes your worth. It takes your missions and content and broadcasts it to the world. It articulates what you have to offer, why you’re unique, and gives a distinct reason for others to connect with you." </em>simply means that you should be able to be known for something that others can't offer. This leaves the feeling of being worthy among your friends.
For example, if you are known to be a solution provider in difficult situations, this skill is simply your worth. When issues crop up that looks unresolveable, one or two individual would suggest that, you should be contacted inorder to seek your opinion on how to resolve such issue.
Answer: General Zaroff is an extremely wealthy Russian aristocrat who inhabits Ship-Trap Island with his servant, Ivan, and hunts other men, who are, in his words, “the most dangerous game” because of their capacity for reasoning.
Explanation:
Answer:
B). The first excerpt uses facts and statistics, and the second excerpt is told as a story.
Explanation:
The first excerpt from 'Children of the Drug Wars' <u>employs factual and statistical information that helps the author to serve her purpose of educating the readers about the impact of violence(led by wars) on children</u>. It also informs them regarding the increase in percentage of asylum claims as the violence left the children mentally distorted and it is this reason made around 58% to flee. While the second excerpt from 'Enrique's Journey' uses a narrative style to portray the hardships faced by Enrique to reconcile with his mother('jams his body, jumps off, etc.) through which the audience can connect themselves emotionally and elicit intended response. Thus, <u>option B</u> is the correct answer.
The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of A) sight. B) smell. C) sound. D) taste. 12) Which phrase from the passage is an example of a SIMILE? A) rasping scream B) sounds of wailing C) as the white herons D) like frozen splashes 13) The main purpose of the passage is to A) describe the food chain in an ecosystem such as the swamp. B) promote the need for conservation in our nation's wetlands. C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region. D) create a vivid portrait of the plants, animals, and insects of the area.