Believe the continuous trust fraud
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer:
It is C. discovering all available means of persuasion on a topic
Explanation:
I took the test on egde and also it is because he thinks that rhetoric is the way you can use to persuade people in by any means.
B im pretty sure! if not then i’m sorry:///
I would argue with Achebe opinion
Literature could possibly do harm for us to our reality
Jonathan's story in the Civil Peace of course are very good and an emotional roller coaster. But in the end, it is nothing more than a fiction. In order to get a second handle on reality, it's best to find comfort in friends and companions who would help you go through the cold harsh reality
hope this helps