Answer:
Once you are out of school there will be lots of pressure that you will have to handle, nobody will spoon-feed you, and nobody would even pinpoint where you are making mistakes. Even if you fail in life, you will have to take responsibility on your shoulders.
Explanation:
The inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as D. The writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given in a literary work.
The subject by subject comparison is the discussion of each subject separately but still using the same basis of comparison to select the points and arrange them in order.
In this case, the inference is that the writer used a subject-by-subject comparison strategy in the passage as the writer compares and contrasts both kinds of shopping in each paragraph
Note that the complete question wasn't found and the option was chosen based on the information given.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Abigail's parents were killed. She receives no affection from Parris other than material needs. She finally does find affection from John Proctor. When she and the other girls conspire to make up the story about witchcraft, she and the girls are trying to stay out of trouble, but this could also be another of Abigail's attempts to get attention (good or bad) and/or affection from someone. Keep in mind that she lives in a Puritan village, a very religious place where affection is strictly regulated and passion is reserved for devotion to God. Consequently, she seeks affection in any way she can.
That being said, she can not be totally excused from the hysteria she helped create. The question is how does she exert power over the other girls. One answer is that because she feels so alone, she will do whatever it takes to get attention. The girls fall victim to Abby's determination and find it difficult to disagree with her because she seems so confident.
It is a leaf. Leaves come in many different shapes and colors. Leaves blow in the breeze and they only live 7 months because once that winter season comes, the leaves fall off of trees. Hope this helped!
Two main components of active listening are effort and focus.