1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Elena-2011 [213]
3 years ago
10

Why would someone disagree that "real men don't cry?" Explain

English
1 answer:
Nesterboy [21]3 years ago
3 0

A reason is that every single human being cries, no matter what gender or what age. How would a man feel if their mother passed away? They would feel an emotion to cry, release their sadness in some way. And that way, the most normal way, is to cry. Every man - I guarantee has cried at some occasion. Since that's the way the body works, all humans will cry no matter what gender they are. And there is also no such thing as real men. Just because a man will not step up to fight someone or will avoid another man it does not mean they are not a real man. And just by common sense there is no such thing as real men all men are real mean!

You might be interested in
Which profession found among Chaucer’s pilgrims can still be found today?
olganol [36]

Answer:

The Parson is a profession that can still be found today

6 0
3 years ago
Which theme does the author develop by depicting Bartleby's actions in the passage? A. heroism B. illusion C. alienation D. bond
ladessa [460]
The book this passage comes from is "<span>Bartleby, the Scrivener: A Story of Wall-Street" by Herman Melville. The passage is not shown, but after doing research, the passage is about how Bartleby is always alone and that his soul is suffering, but not his body. The theme that the author developed from this passage is bondage. </span>
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
After reading the last line of this play, you can most logically predict that
Neko [114]
I can’t see the line i’m sorry
6 0
3 years ago
SOURCE 1: Professor's Wilkinson's theory on cloud formation is a
Ksivusya [100]

Answer:A

Explanation:

In the first paragraph it says it will leave scientists dizzy and in the second it says the scientist community will tear it down

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
4.Either Sheena or her brother _______ coming for the programme today (Insert the suitable form of 'be')​
RSB [31]

Answer:

Im sure the answer is will be

hope this helps.

6 0
2 years ago
Other questions:
  • What is the effect of Jim's dialogue in the story?
    15·2 answers
  • Why does jean refuse to sing in her school in hankow?
    11·1 answer
  • Since the desert air was so dry the bread quickly turn stale. in the sentence which word serves as a clue that there’s a cause-a
    15·2 answers
  • Excerpt from Driving Age Mary O'Dell 7 I am eighteen now, but when I was fifteen I was not mature enough to drive. No way! None
    10·2 answers
  • How does this excerpt support the main conflict of the story?
    15·2 answers
  • Which idiomatic expression best completes the passage?
    8·2 answers
  • In order to intimidate Shere Khan PLS ANSWER BEFORE 3:00!!!!!! ILL VOTE U BRAINIELST
    13·2 answers
  • Who is horatio Nelson
    14·2 answers
  • Help me please I am having trouble answering the question. ​
    8·1 answer
  • What weaknesses have these characters developed over the years? How might Dantes exploit them?
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!