Answer:
because a jury is needed for the court to make its final ruling because they need as little bias in the system as they can get so they have the jury system
Based on the suffix, decipherable means able to be understood.
Answer:
<u>C</u> - A
Explanation:
Sondra seems out of context as if she was just handed a script and told to go on stage doesn't seem as if she was prepared , on the other hand it could be Sondra A , since Sondra says she loves talking infront of large crowds it could be that there was some sarcasm but if it doesn't state anything about sarcasm your best guess is<u> " C " </u>
We see here that the question is incomplete as the fifth paragraph wasn't given here.
But one can deduce that the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole are:
- It serves as a turning point in the history and fortunes of the Orphan Mine.
- It describes how the Orphan Mine became a prosperous uranium mine.
<h3>What is paragraph?</h3>
Paragraph refers to a section of a passage or text where a new line is commenced. It is in this section that a theme of idea is buttressed or explained.
Thus, the above options are correct because they are the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole.
Learn more about paragraph on brainly.com/question/27287090
#SPJ1