Answer:
I'm guesssing it's B? I did this a very long time ago( two weeks ago)
Explanation:
Most divergent plate boundaries are underwater and form submarine mountain ranges called oceanic spreading ridges. While the process of forming these mountain ranges is volcanic, volcanoes and earthquakes along oceanic spreading ridges are not as violent as they are at convergent plate boundaries.
The answer is A, anti-fungal drugs.
According to the passage, "but if the problem persists, see a doctor who can prescribe anti-fungal drugs". In additional, at the beginning of the passage, it already stated that athlete's foot is caused by a fungus, so we can sure that the answer is A.
Answer:
Genetics is the study of how heritable traits are transmitted from parents to offspring. Humans have long observed that traits tend to be similar in families. It wasn't until the mid-nineteenth century that larger implications of genetic inheritance began to be studied scientifically.
Explanation:
Answer:
soybean
cotton
corn acreage
Explanation:
Other popular and approved food crops include sugar beets, alfalfa, canola, papaya and summer squash