Answer:
qwerty the best anwser trust me
Explanation:
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.
The answer is a first I hope this helps
Even though synonyms generally share the same meaning, they might not apply in the same context. So, if you want to use one specific word you should do that instead of trying to find a synonym that doesn't quite fit into the context you've established. An example is if you want to use the sentence "I was mad", meaning "I was angry", you could look for a synonym. One synonym is "absurd". However, this is a different type of mad, meaning crazy instead of meaning angry. "I was absurd" has an entirely different meaning than originally intended. This is why you should always double check the contextual meaning of the synonym you want to use.