II is the answer. Can you please give me some thanks please
Social media is a virtual platform that helps people to connect with each other. Reports state that shy teens are more likely to connect on social platforms and feel more outgoing.
<h3 /><h3>How Social media helps shy teens?</h3>
Approximately 25% of teens have reported that social media makes them feel less shy. Social media helps teens to connect on online platforms, which boosts the confidence in teens as they do not have to face people in person.
Social media provides a platform to teens is a general statement and does not imply any evidence that social media helps teens who are shy to interact or connect with others.
Therefore, option 'B', social media gives them a place to make friends, is not sufficient to provide the relevant evidence to support the claim.
Learn more about social media, here,
brainly.com/question/25963465
"Through the Tunnel" is a short story written by British author Doris Lessing, originally published in the American weekly magazine The New Yorker in 1955.
The story tells the adventures of Jerry, a young English boy, and his widowed mother who are on a vacation at a beach to which they have come many times in the past. Jerry and his mother try to please each other and not to impose too many demands. The mother is “determined to be neither possessive nor lacking in devotion,” and Jerry, in turn, acts from an “unfailing impulse of contrition — a sort of nobility.”
<u>In "Through the Tunnel", the actual passage through the rock tunnel becomes a coming-of-age passage for Jerry. Having accomplished his challenge, he returns to his mother's company, satisfied and confident of the future.</u> He does not feel it necessary to tell his mother of the monumental obstacle that he has overcome.
The tunnel in the story can best be said to be symbolic of the:
obstacles in life that lead to maturity
Answer:
She recognizes the connection between objects and words.
Explanation:
Helen Keller had already begun forming letters with her fingers, so water was not the first word she wrote.
Helen had broken the doll way before she went to the well. In fact, she forgets the frustration she felt before after she touches the doll and she says she regretted the doll after.
The honeysuckle thing is irrelevant to this question.
Helen could not understand the connection between words and objects because mug and water were essentially the same thing to her. Once she was away from the vessels, the jugs, mugs and saucers, and felt the water in the well gush in between her fingers, Helen understood "water" but more importantly, she understood words.
Answer:
"Beauty belongs to all the people."
Explanation:
This one makes the most sense out of all of them. Plus, this answer is the only one that is a belief.