1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
algol13
3 years ago
10

Simpify the following sentences using direct object pronouns (lo/la/los/las)

Spanish
2 answers:
slamgirl [31]3 years ago
6 0
<h3>Simpify the following sentences using direct object pronouns (lo/la/los/las)</h3>

1. Mi hermano bebe dos refrescos.

Answer 1: Mi hermano <u><em>los</em></u> bebe.

Translation 1: My brother drinks two soft drinks. My brother drinks them.

2. Nosotros recibimos dinero.

Answer 2: Nosotros <em><u>lo</u></em> recibimos.  

Translation 2: We receive money. We receive it.

3. Quiero comer una manzana.

Answer 3: Yo quiero comer<em><u>la</u></em>.

Translation 3: I want to eat an apple. I want to eat it.

4. ¿Puedes escuchar la música?

Answer 4: ¿Puedes escuchar<em><u>la</u></em>?

Translation 4: Can you listen to the music? Can you listen to it?

5. Estoy estudiando las palabras.

Answer 5: Estoy estudiándo<em><u>las</u></em>.

Translation 5: I am studying the words. I am studying them.

<h2><em>Spymore</em></h2>
gulaghasi [49]3 years ago
6 0

1 = Mi hermano los bebe.

2 = Nosotros lo recibimos.

3 = Yo quiero comer la.

4 = ¿Puedes escuchar la?

5 = Estoy estudiándo las.

Hope this helps ^-^

You might be interested in
Bolsa things you should try at Billy Joe Jim Bob true or false
RoseWind [281]

Answer: if it's a store or a restaurant you should use a "Bolsa" which means a "bag". Hope this helps, cause i didn't understand your question, very well, so it's true.

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can someone help with this please?
Lady bird [3.3K]

Answer:

1.El alumno presta atencion.

2.La maestra ensena.

3. La alumna levanta la mano poque tiene una pregunta.

4.El profesor contesta la pregunta.

5. El profesor da el examen.

6.El alumno toma el examen.

7. El muchacho lleva uniforme a la escuela.

8.La muchacha saca buenas notas.

9. Lapiz

10. Goma de borrar.

11. Tijeras.

12 and 13.Los muchachos llevan camisa y pantalon a la escuela.

14 and 15. Las muchachas llevan camisa y falda a la escuela.

15.La muchacha escucha la maestra.

16.Quien ensena es la maestra.

Explanation:

I hope this could help you!

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does cuando es tu cumpleanos mean, and how would you answer it?
seropon [69]
Cuando es tu cumpleanos means when is your birthday. 
You would answer back: 
Mi cumpleanos es _________ (whenever your birthday is) 
EXAMPLE: 
Mi cumpleanos es 13 de febrero
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Carolina encuentra algunas fotos de las vacaciones de su niñez. Escribe las formas correctas en el imperfecto de los verbos apro
trapecia [35]
1. Ser—-> era
2. Ir—>fuimos
3.estar—->era
4.pasar—->pasando
5.poder——>podemos
6. Construir ——> construyó
7. Visitar—-> visitamos
8. Gastar—>gastaba
9. Tener—-> tenemos
10.divertirse—> disfrutó
4 0
3 years ago
Fill in the blanks
Harlamova29_29 [7]

Hi! ♡

Answer:

        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  • Los científicos de Alicante <u>crean </u>robots terapéuticos. (crear)
  • Tú eres nomofóbico porque <u>escribes </u>cien mensajes de texto hoy. (escribir)
  • Nosotros <u>recibimos</u> multas por hablar por celular mientras manejábamos. (recibir)
  • Yo <u>planteo</u> muchos temas en el foro virtual. (plantear)

        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

<h3><u>SpanishGirl</u> ಌ - Greetings!</h3>
8 0
3 years ago
Other questions:
  • Fill in the blank with the correct Spanish words. En la cara hay _______.
    6·2 answers
  • Write TWO complete present-tense sentences (en español) that meet the following requirements: -must use a reflexive verb -must i
    11·1 answer
  • 6.) Below are phrases from a conversation between two people meeting for the first time. Put the following phrases in sequential
    14·2 answers
  • Asignación 5.02
    15·1 answer
  • Select the sentence from the article that suggests MLB teams do not typically hire female coaches
    11·1 answer
  • The drug trade in columbia is responsible for a lot of violence true or false
    8·2 answers
  • 2. Elena y yo --------- la clase de ciencias a las diez y cuarto.. a. tienen b. tiene C. tienes d. tenemos​
    13·2 answers
  • Please help me :( !!
    11·1 answer
  • explain four legal actions that the community can take to make the municipality aware of the dissatisfaction regarding service d
    12·1 answer
  • Que planes tienes para el ano proximo/el futuro?<br><br> Answer in Spanish
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!