The correct answer is letter C
Personality Psychology is the area that studies and seeks to explain the human particularities that influence behavior. Personality can be defined as the set of characteristics that determine a person's personal and social standards, their formation is a gradual, complex and unique process for each individual. In common sense the term personality is used to describe a person's striking characteristics, such as “that person is extroverted or that girl is shy” and etc., but the concept of personality is related to changes in skills, attitudes, beliefs, emotions, desires , and the individual's constant and particular way of perceiving, thinking, feeling and acting, in addition to the interference of cultural and social factors in these characteristics.
That is, scientific psychology seeks to form a theoretical basis for personality. Popularly, personality is attributed as being good or bad, but in psychology it must be oblivious to this value judgment, and then the study of the characteristics that differentiate individuals. In an attempt to group and differentiate personality characteristics, it can be said that unconscious determinants of behavior and conscious determinants are central factors among some theories of personality, but also consider heredity, the biological basis and the social aspects of relevant aspects in determining the individual's personality.
Answer:
Spanish, Portuguese, French.
Explanation:
SPANISH = This language is the official language for most of the countries in South America.
PORTUGUESE = This language is the official language for only one country in South America. But it it second most commonly spoken language because of the size of the country's population.
FRENCH = This is the official language of the smallest number of people in South America.
*Question #2 and #3 answers were derived from the image.
Answer: 1. Could Tony have done otherwise than to commit his crimes?
Ans= YES.
2. Should he be held responsible for his actions?
Ans= YES.
3. Why?
Ans= Tony was brought up by his parents to the best of their abilities according to the passage. For every human being, there is always a point where you have the ability to make decisions that would determine your outcome in life, in the case of Tony he would have been opportuned to become something better but he decided to continue to tread the path which he did. If he had decided to be something else, he would have achieved it.
Lastly, according to the passage above Tony made a statement "he joked that he would return to fill out an application for the soon to be vacant manager position", this is to show he was not remorseful about his evil deed. So therefore, he should be held responsible for his actions.
Explanation:
Gestalt Psychology is the principle in psychology that relates to how we perceive things in whole rather than in parts just like in the example given in the question.
<h3>What is
Gestalt Psychology?</h3>
This is a school of psychology that started in the 20th century whose foundation is based on the exploration of how the mind perceives things.
Gestalt Psychology or theory focuses on seeing things as a whole rather than in parts because the whole of anything is always greater than it's parts.
See the link below for more about Gestalt Psychology:
brainly.com/question/5036334