I think it is A.<span>Ever since the seventeenth century, newspapers contain information, news, and advertisements.
B) In the seventeenth century, the use of the printing press led to the emergence of newspapers. </span>
Answer: to describe the meaning of the shell strings.
In this excerpt, the author explains to us what the meaning of the shell strings is. He tells us that the shells symbolize the union of the nations. Option B is incorrect, as the passage does not discuss anything related to the consequences of disobeying one's tribe. Option C is similarly incorrect, as the passage does not mention any of the traditions of the Lords. Finally, the passage does not explain the history of each tribe.
Soft tired tone because in the sentence you can get a vibe that he/she is tired.
He is angry because he doesn’t like getting tricked
Answer:
A stimulus check is a check sent to a taxpayer by the U.S. government. Stimulus checks are intended to stimulate the economy by providing consumers with some spending money. Taxpayers receive this money because it's intended to boost consumption and drive revenue at retailers and manufacturers, spurring the economy.
Explanation: