To gather details for your narrative. -gradpoint
Answer:
The poem's theme is that man is the ultimate loser in the game of life. He says “all the world's a stage and “all the men and women merely its players”. Every player plays seven roles during his life. The first stage is that of an infant when he is helpless in his mother's arms.
Explanation:
The statement that best captures the meaning of the phrase “and
you’ll bargain with the calendar,” which appears in the part of “Courage” that
deals with old age is “you
will hope and strive to live a bit longer.” The correct answer
between all the choices given is the last choice or letter D. I am hoping that
this answer has satisfied your query and it will be able to help you in your
endeavor, and if you would like, feel free to ask another question.
A. Readers gain insight into the narrator's belief that he is possessed by a demon.
This is the best option because the passage describes how he believes he has been possessed by a demon. From this passage, we don't actually know what happens once he is possessed. Option B says that it gives a reason for the narrator's behavior, but we don't know what that behavior is to make this a correct choice. Option C is wrong because first person invites us in to the narrator's mind. It doesn't not keep us at a distance. Option D is also not correct because we don't know anything about his treatment of a cat from this passage.