Because Hitler knew that if he had the minds of the newer generations under his control, there would be little chance of his being overthrown by his own people.
Hope that helped =)
Answer:
It expresses the theme that nature is a powerful force.
Explanation:
This short text is making reference to one of several weaknesses the human can have, in this case specifically the inability to withstand low temperatures. It also shows not only how fragile a person can be, but also how strong and superior to the human being the nature is.
Answer: A. “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
Explanation:
The most likely reason that the speaker repeats the word “men” in the passage is because “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
"Men" doesn't emphasize the subject that the speaker is interested in discussing nor does it functions as an important point in the speaker’s logical argument, rather it is vital for the rhythm in the passage to be created.
Answer:
The speaker's dream for America different than the reality he describes below in complete details.
Explanation:
The poem discourses the American dream that never endured for the cheap-class American and the sovereignty and justice that every foreigner wished for but never endured. In his poem, Hughes expresses not only African Americans but other economically weaker sections and minority organizations as well.