1.) Each other
2.) Why the five friends do not live somewhere else
3.) They are afraid of the sixth
4.) Each friend is similar to the other
5.) The five friends want to exclude the sixth
6.) However wrong it may seem...
7.) Sulks
8.) The second glides through the gate
9.) The narrator says it is pointless for the five to continually be together
10.) A sixth wants to join the group
Good Luck!!
Have a great day!!
It is through an HDMI port.
The inference is that the lesson from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given.
In this case, the inference is that the lessons from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health. It's also important to stay fit and exercise.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
anxiety; mental uneasiness
Explanation:
Or a disturbance of motion, course, arrangement, or state of equilibrium especially : a disturbance of the regular and usually elliptical course of motion of a celestial body that is produced by some force additional to that which causes its regular motion.