it is okay to plunder for staples when ever you want
Not sure but i think its C
Cassius: Jealous of Caesar and does not like him in any way fashion or form. He believes Caesar is not worthy of praise and is confused as to why an ordinary man like him can be lifted up and valued so greatly. He is manipulative, he is not honorable, he is strong-minded.
Brutus: Although he is swayed by Cassius's opinion and the people actions, he does have love for Caesar. He values his country over anthing. He is smart, conflicted, pensive and cautious.
Answer: At those speeds, a trip from New York City to Los Angeles would take from 5 to 10 seconds.
Explanation:
''At those speeds, a trip from New York City to Los Angeles would take from 5 to 10 seconds.'' is a detail that is not supporting the main idea because it is excessive. The main idea of the paragraph is describing the type of weather event between the sun and the wind including speed and type of the wind.
- Because of that, we can feel that the described trip from New York City to Los Angeles is a sentence that does not belong in this passage and this one sentence is acting outstandingly in the passage.
Other sentences are well connected and that is why they are incorrect answers.