Geijer’s comment supports MacGregor’s point because:
- It illustrates the popularity of tea in Britain during the 1800s.
<h3>What is the main point of the text?</h3>
The passage highlighted the importance of tea to the British people in the 1800s and the beginning of the 1900s.
The figures that were portrayed in the passage support the point that tea consumption now marked the lives of the Britons. So, option C is right.
As it got cheaper, tea also spread rapidly to the working classes. By 1800, as foreigners remarked, it was the new national drink. By 1900 the average tea consumption per person in Britain was a staggering 6 lbs (3 kilograms) a year. In 1809 the Swede Erik Gustav Geijer commented:
Next to water, tea is the Englishman's proper element. All classes consume it . . . in the morning one may see in many places small tables set up under the open sky, around which coal-carters and workmen empty their cups of delicious beverage.
Learn more about tea consumption in Britain here:
brainly.com/question/25757128
#SPJ1
Answer:
Hey little girl
With your pigtails high
What are you doin’ here
You say you want to fly.
Hey little girl
With your smile so sweet
Jumping around
Like that for a week.
Hey little girl
With your head held high
You soar right on up
Into the sky.
Hey little girl
With your hair standin’ up.
Where have you been?
In a pickup truck.
Explanation:
i wrote this in third grade...
hope it helps! :)
Answer:Step 1: Write down your short-term and long-term goals.
Explanation: The key to time management is to know your goals, prioritize them and to focus on tasks and activities that help you reach those goals.
B. He's good natured and possibly making a joke
Answer:
Jsjsjshsusuuwuwshuauw8228e8eueysgshqiqoq
Explanation:
Sjjsishdyeuwiqisjshzhshsjjsbzbxbdhsusiskss