1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Serhud [2]
3 years ago
11

Which statement best describes the connection made in

English
2 answers:
Anit [1.1K]3 years ago
8 0

Question:

Read this excerpt from A Black Hole Is NOT a Hole by Carolyn Cinami DeCristofano.

Reber had just one little problem. To explore the radio energy, he needed a radio telescope—a telescope that could detect invisible radio energy—but there was no such thing at the time. So he invented one. He built it in his backyard in Wheaton, Illinois. Late into the night, Reber probed the sky with his new telescope, using it to locate the source of the mysterious radio energy.

Reber mapped these signals from the sky and shared his findings. Astronomers followed up with new investigations and soon began reporting more signals. Over time, with better radio telescopes, they found that some radio sources appeared as paired patches, one on either side of a tiny dot. They called these sources "radio galaxies." They also discovered other, more starlike sources—intense dots of radio energy without patches. How strange. What could these quasars (short for "quasi-stellar radio sources") be? Were they related to the radio galaxies?

Which statement best describes the connection made in the excerpt?

A) The excerpt makes a connection between Reber's discoveries and the discovery of radio galaxies by later astronomers.

B) The excerpt makes a connection between the discovery of radio galaxies and the discovery of black holes.

C) The excerpt makes a connection between the invention of radio telescopes and the discovery of black holes.

D) The excerpt makes a connection between the discovery radio galaxies and the discovery of quasars.

Answer:

The correct answer is A.

Explanation:

The last sentence in Paragraph 1 and the first five sentences in paragraph 2 of the excerpt lends evidence to the above choice.

After Reber's shared his discovery, Astronomers follow up with more studies, invented more powerful radio telescopes which helped them discover more sources of radio signals. They called these sources Radio Galaxies.

Cheers!

Rashid [163]3 years ago
8 0

Answer:

The Answer is A

Explanation:

You might be interested in
Instructions:Select the correct answer.
frez [133]
Sentence 1 is incorrect. It should read, "They worked almost all day on the assignment."
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Your sister has get admission into former school write A letter giving her information about the school and advice her on how to
faltersainse [42]

Explanation:

i hope u r in good condition . I felt glad to know about your excellent result this year and got admission in my school. I feel proud of you since u always word hard . After getting admission in this school,you must know some things for adjustment. Here, teachers of best qualifications are provided and studies get tougher in higher grade . So, u must start working hard on the very first day , otherwise it will get for u later. We follow a hard time table of periods so u need always to be active and fresh . Teachers are best at teaching and extra curricular activities are also held here monthly . u must know that if u get absent , u will get scold . it is strict school but excellent for studies. u need to behave well in the classroom and don't fight with others . So all the things I have told u , u must obey them .Give regards to mother and father.

3 0
2 years ago
Diane's casts of the tongue and paw allowed zoo visitors to share her amazing experience. People felt the roughness of the big c
Nata [24]

Answer:

D.

Explanation:

i just took the assessment  and the answer was D.agree that Diane France is an interesting person. i hope i helped!

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can someone please help asap
Pavlova-9 [17]

Answer:

A

Explanation:

As the text says "Every year since it's beginning, our town's Old Home Days celebration had resulted in traffic accidents".

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which sentence uses the correct verbs?
Vedmedyk [2.9K]
B. is the correct sentence, because they use the correct verb tense of notices.
5 0
3 years ago
Other questions:
  • Why did women's organizations work for the passage or prohibition
    15·1 answer
  • Which is the correct way to rewrite the following sentence fragment?
    7·2 answers
  • Who told the dwarves about the death of smaug
    12·2 answers
  • Select the correct text in the passage.
    10·2 answers
  • create a visual or audio presentation about the argument in "the school days of an indian girl" and present it to classmates onl
    9·1 answer
  • LEMON CUSTARD PIE
    10·2 answers
  • Last Monday morning, the trash collectors Blank Space__________ my old broken bike from the curb. Which word completes the sente
    5·1 answer
  • Write a report about a fight in the class​
    11·1 answer
  • 1. Create adjectives from the following words by adding the suffix -able or -ible. Use a dictionary to determine the correct spe
    7·1 answer
  • PLSSSS I NEED HELP (FOR ENGLISH) WILL MARK BRAINLIEST!!!&lt;3 <br> Edge 2022 is useless
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!