Hello. You did not provide the excerpt to which this question refers and did not enter answer options, which makes it impossible for me to answer your question.
However, to find out which of the answer options show the main claim of the passage first, you must read the entire passage and understand what the main topic being discussed is. The theme is the main claim of the passage and among the answer options, the one that represents this theme is the sentence that answers your question.
I hope it helped you.
Answer:
I guess you would add up the values to get 110
Explanation:
Answer:
Famous for their seasonal migration, millions of monarchs migrate from the United States ... Monarch butterflies are native to North and South America, but they've spread to other ... overwintering habitats, the availability of milkweed in their breeding habitats, and their ... Learn more about how to help protect these creatures.Text: sport your support for monarchs and help fuel the ... and monarch butterflies need milkweed to lay their eggs. ... Please plant milkweed to support monarch populations, and their incredible migration! ... Adult monarchs will drink the nectar of many flowers in addition to milkweed; in fact they need sources of nectar to ...
Explanation:
BTW I DONT KNOW WHAT TEXT YOU HAVE SO I GAVE YOU INFOMATION AND I HOPE THIS HELPED A LITTLE, JIT
I think in the middle honestly...
Hope this helps:)
Answer:
1
Explanation:
The answer is 1 because you can not actually curse yourself into despair.I hope I helped you out if I did please tell me.