Answer:
the answer is the last sentence
Creditors MUST FOLLOW THE rules. The counselor tells Sara about the rules. The counselor HELPS sara make a plan to PAY her creditors. The counselor WROTE to the creditors. he ASKS them to APPROVE the plan. The creditors AGREES to the plan. The counselor also HELPS Sara make a budge. They DECIDES on how much money Sara needs to LIVE. Sara HAS TO cut down on some of her expenses. For example, she has TAKEN the bus to work-no more taxis. Sara FELT better. She WILL BE ABLE to pay her creditors if she FOLLOWS the plan
I hope I helped! I might make mistakes on a few of them but here's what I got!
It should be noted that the inference about the non-Jewish Germans can be gotten from the context clues in the story.
<h3>What is an inference?</h3>
Your question is incomplete as you didn't providetye passage. Therefore, an overview will be given. An inference simply means the conclusion that's is deduced from the information or evidence given.
It's important to read and understand the passage. You should look out for the theme in the story and the context clues provided. This is vital to get the inference.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
Answer:
Since it was a beutiful afternoon and they had no appointments the family strolled through the park.
Explanation: