The excerpt the article provides evidence that supports this claim is "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
<h3>What is an excerpt?</h3>
An excerpt is an extract from a story or a passage. The excerpt is taken from the story, then questions are made from that excerpt to answer.
The correct options are attached here:
A. "the Swedish academy's decision to honor Dylan set off an online debate."
B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
C. "dylan is of course enormously influential." “The Nobel is given for a body of work."
Thus, the correct option is B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
Learn more about excerpt
brainly.com/question/16376024
#SPJ1
B) Surfers surf all winter long in Southern California wet suites keep them warm.
Answer:
C: In chronological order from the first action to the last.
Explanation:
Chronological order is one that demonstrate the linear order of instructions.
Linear order of the above involve following through from the first to the last action. An attempt to skip or sabotage a step affect the result in that it will end up unsuccessful or just as another waste of time. The end result of the objective are usually achieved when the linear order is followed.
Explanation:
Answer:
God can do great things through ordinary people who trust Him.
Explanation:
Gideon's faith in God's instruction led to him and the Israelites being rewarded. Faith in God's power leads to success.