Answer:
B. The most forward part of a ships bow
: Eat berries and creams
Answer:
The Embargo Act of 1807 prevented US from exporting any goods. The goal was to make France and the UK take the US more seriously. The Embargo quickly failed as it bankrupted many American merchants and farmers while not heavily affecting the European powers. Hurting many families.
Answer:
Rajendra Prasad was the first president of India, in office from 1950 to 1962.
The events contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
<h3>What is the described event?</h3>
The event included series of discrimination of people based on race, color, religion in the United States, most importantly, the racial discrimination in employment, voting, use of public facilities etc.
Hence, the events described in the excerpt contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
Therefore, the Option C is correct.
Read more about Civil Rights Act
<em>brainly.com/question/1261890</em>
#SPJ1
The Japanese were considered spies and traitors to the Americans so the government took them from their homes and put them in internment camps they're not called concentration camps don't mix it up with nazi germany