The word or phrase that best connects the ideas in the sentences in question is D, that is, your anwer would be "in contrast".
The first part of the passage shows that we should have the right to choose sodas or snacks if we want to, we should be given the right to do that. On the contrary, the second part of the passage talks about that sometimes having too many options is not a good thing and it makes us unable to make the right choice.
Answer:
We visit our grandfather's house in both the Summer and Winter
Explanation:
I'm not 100% sure about this one, But I gave it my best!
Answer:
This article describes how manipulation can be used to change the thoughts of characters. It is also explained how to bring back characters after having lost them in an argument or fight.
In the article "Death and work", the author describes how focusing on death and a fear of death adds a unique style to a character. A man who is afraid of something is entrapped by that thing unless he overcomes it, and showing how a character gets over their fear can progress the plotline.
Works CitedExplanation:
Answer:
There's someone at the door who
wants to speak to George.
Explanation:
A because its makes sense more.
Answer:
Statistical evidence
Explanation:
Statistical evidence is a proof based on tests and experimental data collected through the use of adequate researches carried out that is used to convince others. These evidence are usually in mathematical form. Statistical evidence are used to make facts to be clearer and provide an understanding of the data collected thereby increasing the chances that these facts would be believed.