Answer:
I think it's the first one. It reveals how differently White Fang and the humans view their environment. I think it's that because the passage reveals nothing about White Fang doesn't trust humans or that he forgot about his life in the wild. The passage tells us that White Fang has never seen this before and is impressed. But then fears it because he thinks it might try to hurt him. Which shows how he views his environment differently from humans.
D. The boat was too far away for the Coast Guard to reach the child.
The answer is A or Extrinsic
The question above wants to assess your ability to interpret a text and argue over that interpretation. For that reason, I can't write this script for you, but I'll show you how you can write it.
First, you need to understand what Dee and Magie represent in the story and what qualities they both have that make them apt to inherit the quilts. You can search for articles that analyze the two characters and give you greater insight into the two girls.
Based on that, you can write your argument as follows:
- Introduce who you deem worthy of receiving the quilts.
- Show what these quilts represent.
- Show the reasons why you considered this girl deserving of the quilts.
- Show why the other girl is not worthy of receiving the quilts.
Importantly, Dee is a woman who became involved in black activism, defending the exposure and pride of African ancestry. However, this placement is seen as something aesthetic for Dee's family. Her mother doesn't believe that Dee is actually representing black people, as black people are resilient people who take care of their families and face challenges with courage rather than ornaments like Maggie.
More information:
brainly.com/question/15186187?referrer=searchResults
I am positive the answer is B let me know if i am wrong and ill correct it