Hello. You have not asked any questions related to this text, which makes it impossible for me to answer you. However, I will try to help you by showing you what this text means.
This text is an excerpt from "Romeo and Juliet" written by Shakespeare. As you may already know, "Romeo and Juliet" tells the story of forbidden love between Romeo and Juliet who are the children of enemy families and therefore cannot be together, even if they love each other.
This passage refers to the moment when Tybalt, Juliet's cousin, kills Romeo's friend Mercutio, completely unjustly and unnecessarily. Romeo, is upset by this death and decides to take revenge. It is at that moment that he declaims the words contained in that text, stating that revenge must be so complete, that he must kill Tybalt, or himself.
 
        
             
        
        
        
Answer:
The sentence which could effectively be placed in a summary of Chapter 4 of Wheels of Change because it expresses a key idea objectively is:
A.  In the 1880s and 1890s, female bicycle racers faced a variety of opponents, including males, horses, and an occasional dog.
Explanation:
Among the options provided, letter A is the only presenting information objectively, that is, without the interference of opinions, feelings, or biases the author may have. That is not the case with the other options. Option B speaks of doing something "foolishly"; option C speaks of preference and of "kind people"; and option D speaks of supporting those woman because of their bravery. Thus, options B, C and D express opinions and feelings, which are completely subjective.
 
        
                    
             
        
        
        
What to produce 
One in which marginal coast are greater than marginal benefits
        
             
        
        
        
The correct answer to this open question is the following.
We are talking about Hester and Pearl, two characters of the novel "The Scarlet Letter," (1850) written by American writer Nathaniel Hawthorne.
In the story, Pearl and Hester are treated badly, and yes, we can say they were bullied.
Although the novel written by Hawthorne refers to the Puritans' time in Massachusetts, some things are similar in today's society. Bullying is still a big part of the school premises, where children bully other children that are different, shy, or behave in a peculiar way. Parents of these children could be aware of the situation but really do not show much interest in changing their children's attitude regarding bullying. Even worst, some parents think that this is a symbol that their children are stronger and more dominant than others.  
 
        
             
        
        
        
<span>Q1: The ability of an ecosystem to recover from damage. 
In the text, it says "the resiliency of the reefs". From this we know that resiliency is a trait that the reefs have. In the next sentence, we see the context clues that define resiliency when it states "reefs bounce back-even flourish." When someone or something bounces back it recovers and returns to it's previous state. 
Q2: to inform readers about how the coral reefs are being destroyed AND to convince readers that practices that destroy coral reefs must be stopped. 
It is a "Check All That Apply" so more than one answer can be chosen. The passage title is "Save the Coral Reefs" and the selection ends with the sentence "More can be done now to help the coral reefs bounce back". These clues tell the reader that the author's purpose is to save the reefs. In order to do this the author needs to first explain how the reefs are being destroyed. Then convince readers to save the reefs by stopping the practices that destroy them. 
Q3: "could help save" and "unsubstantiated risks". 
It is important to pay attention to the question here. It is asking for phrases that support safety - not necessarily nutrition. A pixie stick is safe to eat, but not nutritious. The phrase "could help save" supports the idea that it is safe because it is being defined as possibly life and eye-saving. "Unsubstantiated risks" also shows safety because it state that any risks have not been proven and are therefore unfounded. Some of the other phrases such as "more vitamin A" and "more nutritious" support the argument that the food is healthier but are not used to specifically explain how safe it is.</span>