The students at school were cruel but a few days later we had to discuss 1 of our prejudice ideas
Answer :
The title of the passage "THE WORLD’S FIRST TRUE UNIVERSITY" informs the reader that the text of the passage with focus on one university, namely Jundi Shapur .
According to the writer, it was an exceptional university and was the meeting place of the world's great minds. The school created the very first teaching hospital in the world. The school had links with many of the great civilizations of Asia, the Mediterranean, and Europe.
The heading helps the reader to understand the central idea of the given passage in the following way :
It informs the reader that the text will focus on a specific school.
Answer:
Personally I think it's B, but tell me if I'm wrong.
I have a great day :)
Explanation:
As you enter your senior years, a lot of changes in your body may occur. These changes are inevitable. For some older adults, switching from your physician to a geriatric doctor maybe a great idea.Your geriatric doctors are here to assist you on journey towards treatment and recovery.
Answer:
A picture that is drawn or painted.
Explanation: