Four Freedom was a speech delivered by Roosevelt in 1941 and addressed to Congress. The passage supports the fact that America will work and fight together against tyranny. Thus, option D is correct.
<h3>What is the central idea of the Four Freedom speech?</h3>
Four Freedom speech was to articulate a strong and powerful idea of the peaceful world that gave the people the freedom of speech, religion, fear, and wants.
Roosevelt in his speech wanted to support the country and the people who are fighting against the dictatorship to gain freedom and achieve liberty.
Therefore, option d. America will stand and fight against tyranny is the central idea of the passage.
Learn more about Four Freedom Speech here:
brainly.com/question/8430893
#SPJ1
Answer:
A.
Explanation:
The irony that Mary Shelley used in the passage when Felix teaches Safie English was the choice that he makes in choosing the book "Ruins of Empires" by Volney. The book speaks about the "slothful Asiatics" about the wars, etc.
While Felix teaches English to Safie, the monster also learns the language. and while learning language he also learns about the vices of humans to each other. Another irony we can find in the text was that the monster is by name monster but in nature, humans are monstrous because of the deeds that they do with each other.
The correct option is A.
The question is incomplete, here is the complete question.
Read the excerpt from The Boy Who Harnessed the Wind by William Kamkwamba.
One Saturday, Gilbert met me in the library and we flipped through books we thought might be fun. I couldn't study all the time. One book that caught my attention was the Malawi Junior Integrated Science book, used by Form Four students. Hmm, I thought, and flipped it open. There were lots of pictures and diagrams, which I found easy to understand. I saw pictures of cancer and scabies and children stricken with kwashiorkor, like so many who'd wandered the country. One picture had a man in a shiny silver suit walking on the moon.
What is the primary idea that the details in the excerpt tell a reader about Kamkwamba?
Answer:
He is intelligent despite his lack of education.
Explanation:
William Kamkwamba was a young boy from Malawi, a country where a great hunger and drought prevailed. As a young uneducated boy he had a dream to bring water and electricity to his poor town but he was greatly mocked by people around him.
The primary idea from the excerpt tells the reader about William high level of intelligence due to his ability to understand the pictures and diagrams in the science textbook despite the fact that he is not properly educated.
Answer:
At least 35 years old
Explanation:
According to Article II of the Constitution of the United States, in order to become a presidential candidate, you must be at least 35 years old. However, that is not the only condition. You must also be a natural-born citizen of the United States and a resident of the United States for at least 14 years.