1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
alexira [117]
3 years ago
11

1.Where did the story happen​

English
2 answers:
denpristay [2]3 years ago
8 0

Answer:

It happened in your mind cuz your supposed to do the work yourself

lina2011 [118]3 years ago
7 0

Answer:

The story takes place in the circus.

Danny and Vincent are characters in the story.

In the beginning the characters meet. In the middle, Danny describes the circus to Vincent. At the end, Danny goes to practice for a ball game.

The problem is that Vincent doesn't have money to see the performance. It is resolved when Danny allows Vincent to have his tickets.

Explanation:

You might be interested in
1. Use details from the text to support your
Ahat [919]

Answer: According to Brutus, they killed Caesar because he had too much power.

Explanation:

In Shakespeare's <em>Julius Caesar</em>, Brutus joins a group of conspirators who plot Caesar's murder. Although a friend of Caesar's, Brutus believes that Caesar is dangerous and will become a dictator of Rome. He strongly believes that it will be better for Rome to be governed by the senators than a single ruler. According to Brutus, he and the senators kill Caesar for the purpose of saving the Republic. However, it turns out that it is only Brutus that focuses on this goal. At the end of the play, Brutus confesses that it was harder for him to kill Caesar than to kill himself, which proves that he really had nothing against Caesar as a person:<em> "Caesar, now be still. I killed not thee with half so good a will." </em>The other men have other motives that have nothing to do with the good of Rome.

4 0
3 years ago
1."Are there mountains near Nam’s house?"–"Yes,………………. (a. they are; b. there are ; c. there is )2. He has English………… 7.30 …………
Norma-Jean [14]

Answer:

Full sentences in the first half, quick answers in the second half!

Hope this helps you!

Explanation:

1. "Are there mountains near Nam's house?"

("Yes, there are.")

2. "He has English, ("at") 7:30 ("on") Tuesday and Friday."

3. "She is a doctor. She works in the ("hospital")

4. "Thu and Ian ("listen") to music after school."

5. ("What are those?") "They're flowers."

6. "Her house is ("next to") the police station.

7. "Nam's father ("works") in a factory.

8. ("What") is behind the house?" -The well is.

Quick Answer-

  1. B
  2. A
  3. B
  4. B
  5. A
  6. B
  7. C
  8. A
8 0
2 years ago
Police is investigating the murder case of Ravin jayrathna. convert to passive.​
bogdanovich [222]

Answer:

The police did not investigate the murder case of ravin jayrathna

6 0
2 years ago
Explain how the use of specific poetic devices makes “Counting Small-boned Bodies” satirical.
marishachu [46]
<span>"Counting Small-Boned Bodies" is a short poem of ten lines and, as its title suggests, plays upon official body counts of dead Vietnamese soldiers. The poem's first line, "Let's count the bodies over again," is followed by three tercets, each of which begins with the same line: "If we could only make the bodies smaller." That condition granted, Bly postulates three successive images: a plain of skulls in the moonlight, the bodies "in front of us on a desk," and a body fit into a finger ring which would be, in the poem's last words, "a keepsake forever." One notes in this that Bly uses imagery not unlike that of the pre-Vietnam poems, especially in the image of the moonlit plain.</span>
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. Why is Nick an outsider in relation to Daisy and Tom?
ipn [44]

1. Nick was different to Daisy and Tom because He earns a living. Daisy and Tom are an immensely wealthy couple.

2. Michelle threw her hands up in Exaltation. Exaltation is defined as extreme happiness

3. Gatsby tells Nick that his family died and left him a huge amount of money, making him the richest man

4.  When Daisy visited Gatsby, She was surprised that Gatsby was alone. She was curious why he lives alone in a very big house

5. Gatsby isn’t accepted by the people with likes of Daisy and Tome because of his “new” money despite the lavish parties that he threw, people are always spreading gossips and rumors about him

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Maggie has just read a soliloquy in which the play’s antagonist challenges the gods with the following words: “Oh, gods, you can
    15·1 answer
  • Three of the items that follow are fragments. Select the item that is not a fragment.
    8·1 answer
  • Select the correct text in the passage.
    14·2 answers
  • Which of the following best identifies a theme of the poem freedom summer
    7·1 answer
  • Daily Oral Language<br> Correct the sentence:<br> Doesnt helene kathy and fred sing beautiful
    14·2 answers
  • How many mountain in the earth​
    7·2 answers
  • 2. Part B: Which detail from the passage provides the best clue
    14·1 answer
  • Anong kahulugan ng wika​
    14·1 answer
  • Inciting incidence of the most dangerous game
    15·2 answers
  • Which sentence is properly punctuated?
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!