The option that's not mentioned in the passage as a way that children's media consumption is restricted is "Video game stores check customers' ID to make sure that minors do not buy violent games"
- It should be noted that there are several websites that have age restriction policies even if they're poorly enforced. The purpose of the age restriction is to warn the user that the contents of the website aren't for anyone under a particular age.
- Also, there are some types of TV shows that are shown at night. The purpose of this is to air it when children are less likely to see it. By that time, most children are asleep.
- Furthermore, movies are given ratings so that parents can know if there is any adult content in them. There are different age limits such as 13, 18, etc. For example, a movie with a limit of 18 means that anyone who isn't 18 shouldn't watch it.
- In the passage, video game stores checking customers' ID to make sure that minors do not buy violent games wasn't mentioned.
In conclusion, the correct option is D.
Read related link on:
brainly.com/question/24717984
1, 2, and 4. Spending more money than you earn is something that will send you in debt.
Answer:
A. Tells a story based on facts
Explanation:
Okay! I will do my best when it comes to explanations.
A Narrative Nonfiction most clearly means A.
A narrative will always be a story no matter what. It can be about anything. Bit when you add nonfiction to it. It still can be about a girl who lives in New York, but can't be about a girl who lives in New York with fairy princess powers. Nonfiction is all about facts and real events. Maybe you can have a fictional character, but, nonfiction is all things that can happen in real life.
I hope this helped!
The answer to the question is *<span>Jenson’s viewpoint* i took a test with this exact question and the answer was A</span>