1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ratling [72]
3 years ago
9

In Sherlock Holmes, what suggests that Watson has an expert in understanding of the habits of Holmes?

English
1 answer:
sergejj [24]3 years ago
6 0

Answer:

  • “To me, who knew his every mood and habit, his attitude and manner told their own story. He was at work again.” (paragraph 1)
  • “His manner was not effusive. It seldom was; but he was glad, I think, to see me.” (paragraph 2)

Explanation:

The two lines above show that Watson had become an expert in studying Holmes. In the first, Watson himself, admits that he knows every mood and habit of Holmes and how they told their own stories. He was able to deduce from them that Holmes was working again.

In the second line, Watson was able to deduce that Holmes was glad to see him even though his manner was not revealing this.

You might be interested in
In the beginning of Night, the Jews ignored the German threat until it was too late, even though they were warned of the danger.
vova2212 [387]
Refusing to acknowledge something unpleasant is a way of coping with that thing. Saying something that’s unpleasant isn’t unpleasant or there, convinces them that it might make it actually go away,
8 0
2 years ago
During the 1920s, many African Americans
trasher [3.6K]

Answer:

Harmlem, New York

Explanation:

6 0
3 years ago
Read and compare two passages about Canada.
nadya68 [22]

Answer: Both passages are written for textbooks so C is youre

answer.

Explanation: this is correct

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
How can you explain why people are capable of committing atrocities?
sesenic [268]

Answer:

psychological factors such as environment, mental illnesses, and peer-to-peer impressions are key elements that play the reason upon why one may commit atrocities.

Explanation:

offenders often times have a motive as to why they may act upon a violent tendency. it can be disregard and hatred for the victim, it can be because the victim has agitated the offender prior, it can be because the victim has personally attacked the offender too. other reasons include mental illness and delinquency, mental illness is contributed to by the offender’s environment. whether they seek help to control their tendencies are purely their own decision.

7 0
3 years ago
Which statement is true ?
Triss [41]

Hi, your answer would be B.


Have a nice day.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Manuel went to the market because he needed lettuce.
    14·1 answer
  • The wicked witch and the big bad wolf are examples of
    11·2 answers
  • As we grow older, we mature in our ability to use words.
    12·1 answer
  • What central idea do "The Quinceanera" and "The Smithville Gazette: Neighborhood Thief Strikes Again" share? A robbery occurred
    5·2 answers
  • Which terms best complete the sentence?
    8·1 answer
  • How should sentence 11 be changed?
    11·2 answers
  • In general, more important objects appear larger on a map. Please select the best answer from the choices provided T F
    8·2 answers
  • what evidence best supports the idea that dogs are well suited to the search and rescue process? they also look for certain ment
    8·1 answer
  • Now answer the questions that follow. Base your answers on the passages "The Rise of the Robodog," "Speech [Transcript]," and "R
    6·1 answer
  • Who is most likely participating to receive free TV 'S for their school?
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!