Answer:
O Marcus announced, "I'm going to the aquarium to see a new exhibit."
Explanation:
Answer:
D. By describing the love between Elenita's parents, the author emphasizes its triumph over petty differences, leaving the reader inspired
Explanation:
According to the excerpt from "Gravity" by Judith Ortiz Cofer, Elenita witnesses her parents hug and her dad placing his lips on his wife's tear-streaked in an effort to absorb her pain, once again rekindling their love, thus making Elenita feeling a need to connect with someone of her own.
The statement that best describes the intended aesthetic impact of the passage is that it emphasizes the triumph of love over petty differences.
Solution: Rock A represents Metamorphic rock. These types of rocks are formed under intense temperature and pressure. Sedimentary rocks are formed by compaction and lithification, whereas igneous rocks are formed by cooling of magma.
We can deduce that the best that compares how the author of the passage and Robert Putnam view the claim that Americans "bowl alone’ more often” is: E. They agree about the literal meaning of the claim but disagree about its effectiveness as a metaphor.
<h3>Who is an author?</h3>
An author refers to a person who is known to write books in order to pass across information, knowledge or experiences. Authors also go ahead to make their books are published.
Thus, we see that the best that compares how the author of the passage and Robert Putnam view the claim that Americans "bowl alone’ more often” is: E. They agree about the literal meaning of the claim but disagree about its effectiveness as a metaphor.
Learn more about author on brainly.com/question/12851463
#SPJ2