1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Minchanka [31]
3 years ago
14

My next challenge was that I wanted to make things out of metal, so I became interested in how to use a lathe, a milling machine

, and so on. I went to buy this new equipment I thought I'd need and met a man who had a machine shop of his own who was about to retire and move to Florida. He allowed me to visit him after school and on weekends to observe how he used all his tools. I was hooked. When he retired I bought not only all his big equipment but all his little toolboxes as well – they were treasures!
—“On Becoming an Inventor,”
Dean Kamen

Read this passage. Use details from the text to explain how Kamen supports his opinion that making things out of metal was enjoyable.
English
1 answer:
r-ruslan [8.4K]3 years ago
5 0

Answer:

Kamen supports his opinion that making things out of metal was enjoyable. I know this because he says things like he was interested and how on weekends he looked at all of his tools.First off, he says he was much interested in it. The text explicitly states "so I became interested in how to use a lathe, a milling machine, and so on. I went to buy this new equipment I thought I'd need and met a man who had a machine shop of his own who was about to retire and move to Florida." All this means is that he went to Florida because he was interested in the metals and tools. Next off, on weekends he was sat there and was observing the tools all weekend. The text states "He allowed me to visit him after school and on weekends to observe how he used all his tools. " This means he would use the weekend instead of doing anything he would do that. All in all, Kamen supports his opinion that making things out of metal was enjoyable. I know this because he says things like he was interested and how on weekends he looked at all of his tools.

Hope this helps!

You might be interested in
In The Giver:
jek_recluse [69]

Answer:

they probably only earn their bike at nine bc its the age where they start earning more freedom, they cant have 5 year olds running round and ruining their perfect community

Explanation:

hope this helps! i love this book btw so tell me if u need more help

4 0
3 years ago
Farming is important in the prairie provinces of:
Hoochie [10]

Answer:

nigeria

Explanation:

Im pretty sure.

7 0
3 years ago
Read each of the following words aloud. Which has a silent consonant?
Rom4ik [11]
D. knee has a silent letter because you don't pronounce the k
3 0
3 years ago
Go to blooket.com and look up francois1 and play my game they aresuper fun
Aloiza [94]

Answer:

Blooket is fun, but do you mean search up francois1 in games?

Explanation:

Can I have brainliest? It would help me out, if not thanks anyways! Hope this helped and have a nice day!

7 0
3 years ago
Read the following passage written by a teen hero: I want to be a vocal advocate for nature. I reject the idea that I am too you
Aleks04 [339]

the answer is disappointment

Hope  i help

7 0
4 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What is the plural word for athlete
    11·2 answers
  • Prefixes and suffixes added to words to change their base meanings are known as _[blank]__
    9·1 answer
  • Choose the answer that is punctuated correctly:
    10·1 answer
  • How do themes and morals differ/12509005/c2cecd01?utm_source=registration
    6·1 answer
  • Read this excerpt from Book 24 of Homer's Odyssey, and then complete the sentences.
    11·2 answers
  • 1.)In "The Drummer Boy Of Shiloh", what does the general call the drummer boy?
    6·1 answer
  • Which sentence from "A Smart Cookie" provides evidence that supports the conclusion that Esperanza thinks
    14·2 answers
  • Part A
    9·2 answers
  • "It is better to die on your feet
    7·1 answer
  • She held up her hands, strong, shapely hands, and surveyed them critically, drawing up her fawn sleeves above the wrists. Lookin
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!