The answer to your question is C
Answer:
Likewise
Explanation:
Because it talks about a thing then compares it to another thing that was used before the new one
There are several different reasons depending on the perspective you look at it.
If you're looking at it from the government perspective, then this was due to the fact that they wanted to get rid of the tradition and have a complete take over of the culture by getting rid of it.
Other explanations are that they wanted to switch an alphabet or genuinely wanted to simplify the actual characters.
Hope this helps!
Disasters began turning unnatural again in the 1970s, when researchers’ attention shifted away from physical hazards and toward the vulnerability of people and communities .Nature remains full of hazards, but only some of them wreak disaster. It is human-built structures, not the shaking ground, that kill when an earthquake strikes; people live, often out of desperation, in low-lying slums where flooding is a certainty; well-intentioned forest managers fuel bigger fires; evacuation systems fail; nuclear plants are built along risky coasts; and devastated communities either get help to survive and recover, or they don’t.
There’s another reason that the “natural disaster” label has long outlived its expiration date. It’s really about blame—deflecting it, dissipating it, or removing it from the equation completely. But unfortunately for the blameworthy, science is learning more every year about how human activity is contributing not only to natural-looking disasters but even to the fluxes of air, earth, and water that inflict the destruction. This didn’t start with greenhouse emissions, but it may end there. Climate disruption has collapsed the last walls between the human and the natural—and the storms are growing.
Hopes this helps in some sort of fashion :)
The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866