Answer:
I need a pic of the passage.
Explanation:
I can't answer the question without looking at what you were supposed to read. Please send a pic of the passage so I can help.
Danforth appeared to be an egotistical individual in view of some of his own comments. He was pleased with the quantity of individuals he had indicted and sentenced to death. As indicated by him, the quantity of judgments made was an indication of glory, and the Salem witch trials offered him a chance to add to his rundown.
<span>The mood of this excerpt is grief and sadness. Much like most of Hemingway's works, the pain and sadness of this generation. We can see this in evidence of the "very young" wife who passed away. This invokes a feeling of loss that has been taken too early. Furthermore, she had "only been sick a few days. None expected her to die". In addition to her youth, it increases the tragic feelings of a loss too early.</span>
The statement "The colonies are no longer loyal to Britain’s tyrannical rule" describes the conclusion of the Declaration of Independence". The correct option is D.
<h3>What is Declaration of Independence?</h3>
The Declaration of Independence of the United States of America, formally The Unanimous Declaration of the Thirteen United States of America, is a proclamation issued by the Second Continental Congress on July 4, 1776, in Philadelphia, Pennsylvania.
The statement "The colonies are no longer loyal to Britain’s tyrannical rule" describes the conclusion of the Declaration of Independence".
Thus, the correct option is D.
For more details regarding Declaration of Independence, visit:
brainly.com/question/14578050
#SPJ1
It means to kill someones innocence through evil and more often then not through accusations