<span>Out come the pence, and specially for myself</span>
For "He lived a year in a minute" I think it means that all of a sudden he looks very old, is tired, or maybe time went by really fast? Like I said I am not 100% sure so don't take my word for it. Heck I am not 10% sure, more like I am 5% sure, 20% at the most. Sorry if I am wrong.
Which sentence from the passage foreshadows that the audience liked Mark's performance?
Select one:
None of them appeared as nervous as he felt.
Mark waited for the applause for the previous performer to fade away.
Mark searched for an abandoned corner where he could be alone for a moment.
He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back.
Answer:
He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back.
Explanation:
Foreshadowing is a literary device that is usually used by a narrator to give an indication of what would happen in future.
The sentence from the passage that foreshadows that the audience liked Mark's performance is "He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back"
Answer:
there was a farmer and hhis wife who used to live in a remote area and they were very poor and were not able to buy any good things for them but they both were very workerholic
Answer:
Semi Colon
Explanation:
Example; "in such case; the team of electricians are independent."