I would have to say an example to this could be <span>to prevent couples from divorcing and to make children take care of their parent. </span>
Answer:
i have no idea what is ironic about that passage its kinda confusing to me im sorry i cant answer it
Explanation:
Answer:
The main difference between rights and responsibilities is that rights are owed by the governing body to the people and responsibilities are owed by the people to the society or country. ... Rights can be subject to legal conflict, whereas responsibilities aren't so usually.
Explanation:
1. Rights of the media; in here it stipulates that there shall be freedom of the press in which the media has the freedom to communicate and express freely by use of the many mediums at its disposal. These include electronic, and print media. And without any interference from any overbearing authority, be it government, religious, or social organizations.
2. Responsibility of the media: to inform and educate the masses by use of different channels available. This could be through radio, television or print media. It also acts as a watchdog to prevent political, social and even political evils from manifesting which could negatively impact the society.
Answer:
Brutus feels guilty about assassinating Julius Caesar. - Internal conflict with oneself
Antony and Brutus argue over money. - External conflict with a character
The commoners are angry about the power of the government
. - External conflict with society
Explanation:
The given question refers to <em>The Tragedy of Julius Caesar</em> - a historical play and tragedy written by William Shakespeare.
As we can see, there are several types of conflict in this play. An example of an internal conflict is Brutus feeling guilty about assassinating Ceasar. He killed Ceasar, and now he is feeling guilty about something he has done. He is battling his own feelings.
An example of an external conflict with another character is Brutus and Antony arguing over money. An external conflict is a struggle between the main character and some outside force (e.g. another character or the society). Similarly, commoners being angry about the power of the government is an example of an external conflict with society.
Answer:
HERE IS THE COMPLETE QUESTION:
Astronomers who study planet formation once believed that comets—because they remain mostly in the distant Oort cloud, where temperatures are close to absolute zero—must be pristine relics of the material that formed the outer planets. The conceptual shift away from seeing comets as pristine relics began in the 1970s, when laboratory simulations revealed there was sufficient ultraviolet radiation reaching comets to darken their surfaces and there were sufficient cosmic rays to alter chemical bonds or even molecular structure near the surface. Nevertheless, astronomers still believed that when a comet approached the Sun—where they could study it—the Sun’s intense heat would remove the corrupted surface layer,exposing the interior. About the same time, though, scientists realized comets might contain decaying radioactive isotopes that could have warmed cometary interiors to temperatures that caused the interiors to evolve.1. The author suggests that the realization described in the final sentence of the passage had which of the following effects?
A. It introduced a new topic for study by astronomers interested in planetary formation.
B. It led astronomers to adopt a number of different strategies in trying to determine the composition of cometary interiors
C. It called into question an assumption that astronomers had made about comets
D. It cast doubt on astronomers’ ability to study the interior parts of comets. E. It caused astronomers to revise their account of the composition of the outer planets
The correct answer is:
A. It introduced a new topic for study by astronomers interested in planetary formation.
Explanation:
In the beginning of the text the author explains about the initial theoretical concept that the experts had about the comments. I was initially thought that comets were leftover material from the formation of the planets
. Taking into account this information, it is possible to see that the new findings about the composition of comets is a new topic for astronomers.