C is your answer. @NeedhelpmuchEvent @Crystal126
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer:
The Revolution of 1905 was caused by several factors, including(the emancipation of the serfs, Bloody Sunday, Nationalism), (poor working conditions, ongoing existence of enslaved of serfs, censorship) and ( Russia's loss to France, Russia's loss to Japan, Russia's loss to the Ottomen Empire) .
Explanation:
May 5, 1882. Hope that helps!