Because you are taking what one writer said and using it in your own words. you can be sued for it if you try to puplish something that isnt your words and be kicked out of school when writting a paper and not properly citing something
Answer:
- Para 23: "We got to their dwellings, where we saw they had built a hut for us with many fires in it"
Explanation:
As per the question, the 23rd passage would provide the most adequate supporting details to substantiate the claim that 'de Vaca's encounter with the native Americans might be the cause of Vaca's kind and generous treatment of them in his later life.' This is reflected through the descriptions in the passage like 'we got to their dwellings...in it' as it shows that this experience made him understand their life, culture, and values which they offer to others despite being indigenous. Thus, this not only supports but justifies the claim as well. Hence, <u>para 23</u> is the correct answer.
Answer:
WISHFUL
Explanation:
This righteous and lively indignation on the part of Californians after the long period of deathlike apathy, in which they have witnessed the destruction of other groves unmoved, seems strange until the rapid growth that right public opinion has made during the last few years is considered and the peculiar interest that attaches to the Calaveras giants.
Answer:
D) a list of elective classes that the author feels everyone should consider
taking
Explanation:
Please mark brainliest! Have a nice night!
<span>One of the most oppressive physical elements about Esperanza's situation that she reacts to is actually the poverty that she and her family faces, and the way that this traps them in their house which Esperanza feels so ashamed of and also gives Esperanza such an intense desire to improve herself and study so that she can escape and buy her own house.</span>